IMG_6420-2

IMG_6419-2

IMG_6418-2I dag skal vores gode venners datter døbes, så vi er i skrivende stund på vej til barnedåb i det Nordsjællandske. Vi glæder os, og er sikre på at det nok skal blive en rigtig hyggelig dag (når kirken altså er overstået, må man gerne sige det? Men altså, det er da lidt kedeligt nogen gange) Ej, selvfølgelig glæder vi os også til at skulle overvære seancen i kirken. Det er jo noget helt specielt, og vi er faktisk rigtig glade for at være inviteret. Til sådan en barnedåb fylder gaven jo en del, i hvert fald for os, der skal købe den, og jeg synes faktisk vi har fundet en rigtig fin en. Og sådan en fin gave skal naturligvis også pakkes pænt ind (jeg går seriøst meget op i gaveindpakning, lidt nørdet, i know), så i går var jeg lige et smut forbi Panduro for at købe ind til at lave et kort. Gik all in på sølv og lyserød, og bogstaverne er lavet med stempler. Uglen brugte jeg et par timer på at sy, og jeg ved godt at det ikke er noget kunstværk (har heller aldrig pralet af mine syevner, for de er virkelig ikke særlig gode), men jeg synes den er sød og personlig. Den skal pryde indpakningen sammen med kortet og en lyserød rose. Gavepapiret bliver hvidt og båndet lyserødt, joooo det skal nu nok blive en rigtig fint indpakket gave. :-)