sidste uge

I sidste uge har jeg…

+ For første gang nogensinde (tror jeg?) ikke spist kød i en hel sammenhængende uge, og jeg har faktisk ikke rigtig savnet det.

+ Spist frokost på Rizraz med en sød og savnet veninde og genopdaget deres gode vegetarbuffet, som det ellers er 100 år siden jeg sidst har spist på.

+ Prøvet kræfter med en ny opskrift, som viste sig at være virkelig god! Den lover jeg at dele i nærmeste fremtid.

+ Været ude og løbe hele 2 gange i mine nye kompressions strømper, som er de dyreste strømper, jeg nogensinde har købt! Til gengæld ser det også ud til, at de virker – jeg har i hvert fald ikke været plaget af skinnebensbetændelse siden, at jeg tog dem i brug. Yay.

+ Spist sojamælk på mine havregryn i stedet for almindelig komælk. Må indrømme at jeg ikke er fan. Overhovedet.

+ Endelig set den sidste Hungergames film! Fredag aften. Alene. Fordi at min kæreste snorksov på sofaen.

+ Smovset alt for meget sushi med gode venner. Mums det var godt. Vi bestilte fra David & Sushi, og det var som altid lige i øjet.

+ I et svagt og meget impulsivt øjeblik bestilt flybilletter til Maldiverne. Heldigvis betalte jeg ikke for dem med det samme, og kunne således fortryde i et mere voksent og velovervejet øjeblik. Men altså 2500 tur/retur pr. person – hvem kan modstå det!?

+ Været på loppemarked, og købt så mange fine ting for næsten ingen penge. Elsker det <3

+ Åbenbart brugt ret meget tid på at spise – i hvert fald i følge denne liste?

Lignende indlæg